Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny, pożywny krem. Super sposób na przekonanie niejadka, że warzywa wcale nie są "bleee..."
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11659
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 86
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8147
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155155
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1127
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11659
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 86
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8147
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155155
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1127
Składniki
Warzywa obieramy, brokuła dzielimy na różyczki, zalewamy bulionem i dusimy do miękkości. Dodajemy ser feta i blendujemy. Doprawiamy wg uznania. UWAGA: ser feta jest słony więc z solą ostrożnie! Dodajemy szczyptę gałki. Przelewamy krem do miseczek, podajemy z groszkami ptysiowymi. Smacznego!