Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, delikatny krem z cukinii. Pełny zdrowego chlorofilu za sprawą zielonych warzyw.
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 604
Oryginalny wloski przepis na spaghett carbonara, prosty, szybki i przepys...
Odsłon: 8547
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10114
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2900
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 604
Oryginalny wloski przepis na spaghett carbonara, prosty, szybki i przepys...
Odsłon: 8547
Spaghetti Carbonara to jedno z najpopularniejszych dań kuchni włoskiej. Jest...
Odsłon: 10114
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 2900
Składniki
Wypłukane i pokrojone warzywa umieszczamy w garnku. Dolewamy kilka łyżek oliwy i wody w takiej ilości, aby nie przykrywała warzyw. Gotujemy, pod koniec dodajemy ząbki czosnku, doprawiamy do smaku. Blendujemy. Do zmiksowanej zupy, wlewamy śmietankę. Smacznego.