Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, delikatny krem z cukinii. Pełny zdrowego chlorofilu za sprawą zielonych warzyw.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10993
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6302
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13261
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5025
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10993
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6302
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5401
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13261
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5025
Składniki
Wypłukane i pokrojone warzywa umieszczamy w garnku. Dolewamy kilka łyżek oliwy i wody w takiej ilości, aby nie przykrywała warzyw. Gotujemy, pod koniec dodajemy ząbki czosnku, doprawiamy do smaku. Blendujemy. Do zmiksowanej zupy, wlewamy śmietankę. Smacznego.