Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zdrowa, zupa - nawet dzieci się do niej przekonały :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8581
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8581
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Składniki
Cukinię umyć, rozkroić na pół, wydrążyć miąższ z pestkami. pokroić na plastry. Cebulę na plasterki.
Usmażyć na patelni.
Ugotować w bulionie lub w wodzie z dodatkiem 2 łyżeczek masła.
Zmiksować. Dodać przyprawy do smaku. Podawać z grzankami.