Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do dyni długo samą siebie musiałam przekonywać, ale w końcu udało się i zupa, którą z niej przygotowałam bardzo mi smakowała ;)
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10982
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 216
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 367
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10982
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 216
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 367
Składniki
Ze skrzydełka i zieleniny przygotować wywar. W osobnym naczyniu na rozgrzaną oliwę wrzucić pokrojony czosnek i cebule, zrumienić. Następnie dodać pokrojone w kostkę marchewkę i dynię. Dodać przyprawy, zamieszać i dusić do miękkości.
Następnie dodać przygotowany wywar,obrane mięso z e skrzydełka i całość zagotować, po czym ostudzić i zmiksować na jednolity krem. Podawać z dodatkiem kremówki i groszku ptysiowego. Smacznego!