Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do dyni długo samą siebie musiałam przekonywać, ale w końcu udało się i zupa, którą z niej przygotowałam bardzo mi smakowała ;)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1157
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1078
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2135
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1157
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1078
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2135
Składniki
Ze skrzydełka i zieleniny przygotować wywar. W osobnym naczyniu na rozgrzaną oliwę wrzucić pokrojony czosnek i cebule, zrumienić. Następnie dodać pokrojone w kostkę marchewkę i dynię. Dodać przyprawy, zamieszać i dusić do miękkości.
Następnie dodać przygotowany wywar,obrane mięso z e skrzydełka i całość zagotować, po czym ostudzić i zmiksować na jednolity krem. Podawać z dodatkiem kremówki i groszku ptysiowego. Smacznego!