Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z dyni to znakomity pomysł na pożywny i rozgrzewający obiad w jesienne dni.
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 20
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 24
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 79
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 20
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 24
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 79
Składniki
1. Dynie, cukinie, ziemniaka kroimy w kostkę. 2. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę smażymy, aż się zeszkli. Następnie dodajemy dynię, cukinię i ziemniaka i doprawiamy solą, pieprzem i podsmażamy około 5-7 min pod koniec smażenia dodajemy tymianek, kurkumę, przeciśnięty przez praskę czosnek. 3. Zalewamy podsmażone warzywa bulionem i gotujemy do miękkości warzyw. Na koniec wszystko blendujemy. 4. Salami kroimy w paseczki i smażymy na suchej patelni. 5. Krem z dyni podajemy z kleksem jogurtu naturalnego.