Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z dyni to znakomity pomysł na pożywny i rozgrzewający obiad w jesienne dni.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9121
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9121
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
1. Dynie, cukinie, ziemniaka kroimy w kostkę. 2. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę smażymy, aż się zeszkli. Następnie dodajemy dynię, cukinię i ziemniaka i doprawiamy solą, pieprzem i podsmażamy około 5-7 min pod koniec smażenia dodajemy tymianek, kurkumę, przeciśnięty przez praskę czosnek. 3. Zalewamy podsmażone warzywa bulionem i gotujemy do miękkości warzyw. Na koniec wszystko blendujemy. 4. Salami kroimy w paseczki i smażymy na suchej patelni. 5. Krem z dyni podajemy z kleksem jogurtu naturalnego.