Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z dyni to znakomity pomysł na pożywny i rozgrzewający obiad w jesienne dni.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 66
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 81
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 172
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 66
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 81
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 172
Składniki
1. Dynie, cukinie, ziemniaka kroimy w kostkę. 2. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę smażymy, aż się zeszkli. Następnie dodajemy dynię, cukinię i ziemniaka i doprawiamy solą, pieprzem i podsmażamy około 5-7 min pod koniec smażenia dodajemy tymianek, kurkumę, przeciśnięty przez praskę czosnek. 3. Zalewamy podsmażone warzywa bulionem i gotujemy do miękkości warzyw. Na koniec wszystko blendujemy. 4. Salami kroimy w paseczki i smażymy na suchej patelni. 5. Krem z dyni podajemy z kleksem jogurtu naturalnego.