Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, pyszna zupka, którą można podawać z dowolnymi dodatkami ;)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 659
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 107
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1229
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 659
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 107
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1229
Składniki
Z gołębia, marchewki, pietruszki i natki selera przygotować wywar.
Cebulę, ziemniaki i dynię usmażyć an oliwie z dodatkiem przypraw.
Następnie wszystko razem zmiksować, czyli jarzyny z patelni, mięso gołębia i jarzyny z wywaru. W razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać z kleksami śmietany. Smacznego!