Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aksamitny, delikatny i wykwintny smak idealny na gorąco i na zimno
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3816
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1319
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3816
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1319
Składniki
Dynię obieramy i kroimy w kostkę, cebulę i czosnek szklimy na maśle, dodajemy dynię, sol, curry, tymianku, mieszamy i chwilę podsmażamy. Następnie dodajemy ziemniaki w kostkę, mieszankę włoszczyzny, wszystko chwilę razem dusimy. Dolewamy wodę (trochę ponad warzywa), mleko, pieprz, gałkę muszkatową, mieszamy i gotujemy ok. 10/15 minut aż dynia będzie się rozwalać. Po ugotowaniu całość miksujemy blenderem na gładki krem, podajemy z posypką z prażonej cebulki.