Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna i mocno doprawiona zupa krem z kalafiora. Polecam tym wszystkim, którzy lubią orientalne przyprawy ;)
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 210
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 128
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1266
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4240
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 210
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 128
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1266
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4240
Składniki
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć drobno pokrojoną cebulkę. Dodać skrojone w kostkę ziemniaki i smażyć przez ok. 5-7 min.
Dodać skrojone w kostkę ziemniaki i smażyć przez ok. 5-7 min. Na końcu różyczki kalafiora i całość podsmażać przez ok. 2-3 min.
Zalać wywarem warzywnym i gotować ok. 20 min. Gdy warzywa będą miękkie całość dokładnie zmiksować.
Przed podaniem wsypać pestki dyni do zupy. Smacznego!