Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z kalarepy, to propozycja, którzy lubią łagodne w smaku zupy ;)
Przepis dnia
Przepis na lasagne w orientalnym stylu. Inspiracją był fakt, że pozostały mi...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Świetny sposób na udka z kurczaka!! Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy lu...
Odsłon: 15279
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 497
Przepis dnia
Przepis na lasagne w orientalnym stylu. Inspiracją był fakt, że pozostały mi...
Odsłon: 191
Przepis dnia
Świetny sposób na udka z kurczaka!! Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy lu...
Odsłon: 15279
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 497
Składniki
Skrzydełko, nać selera, liść laurowy i ziele angielskie zalać wodą i zagotować. Na patelni zeszklić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę.
Wywar przecedzić i włożyć do niego obrane i pokrojone warzywa oraz cebulę. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku.
Do ugotowanych warzyw dodać mięso i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z grzankami. Można zrobić kleksa ze śmioetany przed podaniem. Smacznego!