Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z kalarepy, to propozycja, którzy lubią łagodne w smaku zupy ;)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 257
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 257
Składniki
Skrzydełko, nać selera, liść laurowy i ziele angielskie zalać wodą i zagotować. Na patelni zeszklić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę.
Wywar przecedzić i włożyć do niego obrane i pokrojone warzywa oraz cebulę. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku.
Do ugotowanych warzyw dodać mięso i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z grzankami. Można zrobić kleksa ze śmioetany przed podaniem. Smacznego!