Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z kalarepy, to propozycja, którzy lubią łagodne w smaku zupy ;)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13061
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2435
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3587
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4433
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13061
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2435
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3587
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4433
Składniki
Skrzydełko, nać selera, liść laurowy i ziele angielskie zalać wodą i zagotować. Na patelni zeszklić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę.
Wywar przecedzić i włożyć do niego obrane i pokrojone warzywa oraz cebulę. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku.
Do ugotowanych warzyw dodać mięso i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z grzankami. Można zrobić kleksa ze śmioetany przed podaniem. Smacznego!