Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z kalarepy, to propozycja, którzy lubią łagodne w smaku zupy ;)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6103
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 154
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6103
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 154
Składniki
Skrzydełko, nać selera, liść laurowy i ziele angielskie zalać wodą i zagotować. Na patelni zeszklić na maśle cebulę pokrojoną w kostkę.
Wywar przecedzić i włożyć do niego obrane i pokrojone warzywa oraz cebulę. Gotować do miękkości, przyprawić do smaku.
Do ugotowanych warzyw dodać mięso i całość dokładnie zmiksować.
Podawać np. z grzankami. Można zrobić kleksa ze śmioetany przed podaniem. Smacznego!