Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna zupa w formie kremu z dodatkiem groszku ptysiowego...polecam ;)
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 1936
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3169
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 26
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 1936
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3169
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 26
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar. Następnie dodać umyte i pokrojone warzywa. Gotować do miękkości z dodatkiem przypraw. Całość (obrane mięso ze skrzydełka też) zmiksować z dodatkiem serka topionego.
Podawać ze śmietanką i np. groszkiem ptysiowym. Smacznego!