Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna zupa w formie kremu z dodatkiem groszku ptysiowego...polecam ;)
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 713
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1423
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 225
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 713
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1423
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar. Następnie dodać umyte i pokrojone warzywa. Gotować do miękkości z dodatkiem przypraw. Całość (obrane mięso ze skrzydełka też) zmiksować z dodatkiem serka topionego.
Podawać ze śmietanką i np. groszkiem ptysiowym. Smacznego!