Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa na zielono, w jednym talerzu mamy selera, por, brokuła, rukolę warzywa które łączy nie tylko kolor ale też witaminy niezbędne dla naszego zdrowia. W tej zupie przemycimy coś czego nasza rodzina nie lubi.
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 683
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 316
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 182
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 717
Nie ma to jak domowe pierogi z ziemniakami, serem i cebulką.
Odsłon: 683
Tortellini to tradycyjne włoskie pierożki, które można kupić w polskich sklep...
Odsłon: 316
Turecka jajecznica (Menemen) to smaczne i łatwe w przygotowaniu danie śniadan...
Odsłon: 182
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 717
Składniki
Warzywa wszystkie dokładnie myję.Por, seler kroję,brokuł dzielę na różyczki. Cebule, czosnek obieram i kroję drobno. przesmażam na maśle, dodaję por i dalej smażę na wolnym ogniu, dodaję seler, liście laurowe, wlewam bulion i gotuję około 10 minut. Wkładam różyczki brokuła i gotuję jeszcze 4 minuty. Zupę miksuję blenderem, dodaję rukolę i znowu miksuję, wlewam śmietanę, doprawiam solą, pieprzem. Podaję z rukolą i makaronem, natką.