Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, której głównej atutem jest fakt, że szybko się robi i jest godna polecania ;)
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 296
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 147
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 296
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 147
Składniki
Skrzydełko zagotować z liśćmi selera. Obrane i pokrojone w plastry ziemniaki dodać do wywaru, gotować ok. 10-12 min. Potem dodać szpinak, pokrojony czosnek i przyprawy, gotować jeszcze ok. 7 min.
Potem dodać serek topiony, u mnie ziołowy, i zupę wyłączyć i ostudzić.
Skrzydełko wyciągnąć, obrane mięso można dodać do zupy i całość zmiksować na gładki krem.
Przed podaniem dodać pokrojona w plastry mozzarellę. Smacznego!