Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, której głównej atutem jest fakt, że szybko się robi i jest godna polecania ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Składniki
Skrzydełko zagotować z liśćmi selera. Obrane i pokrojone w plastry ziemniaki dodać do wywaru, gotować ok. 10-12 min. Potem dodać szpinak, pokrojony czosnek i przyprawy, gotować jeszcze ok. 7 min.
Potem dodać serek topiony, u mnie ziołowy, i zupę wyłączyć i ostudzić.
Skrzydełko wyciągnąć, obrane mięso można dodać do zupy i całość zmiksować na gładki krem.
Przed podaniem dodać pokrojona w plastry mozzarellę. Smacznego!