Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, której głównej atutem jest fakt, że szybko się robi i jest godna polecania ;)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10912
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4861
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 988
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9378
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1392
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10912
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4861
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 988
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9378
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1392
Składniki
Skrzydełko zagotować z liśćmi selera. Obrane i pokrojone w plastry ziemniaki dodać do wywaru, gotować ok. 10-12 min. Potem dodać szpinak, pokrojony czosnek i przyprawy, gotować jeszcze ok. 7 min.
Potem dodać serek topiony, u mnie ziołowy, i zupę wyłączyć i ostudzić.
Skrzydełko wyciągnąć, obrane mięso można dodać do zupy i całość zmiksować na gładki krem.
Przed podaniem dodać pokrojona w plastry mozzarellę. Smacznego!