Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna aromatyczna zupa rybna! Bez mąki i tłustej śmietany! Prosty przepis dla kulinarnych nowicjuszy! Szybko i smacznie!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 650
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 445
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1564
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 650
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 445
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1564
Składniki
Do garnka dodajemy rybę, marchewkę, pietruszkę, seler, por, ziemniaki, cebulę, liście laurowe, kulki ziela angielskiego oraz mleko kokosowe. Całość zalewamy około 1,5 litrem wody i doprawiamy łyżeczką soli oraz łyżeczką pieprzu.
Zupę gotujemy na małym ogniu przez pół godziny.
Po upływie wyznaczonego czasu z wywaru wyławiamy ziele angielskie oraz liście laurowe.
Całość blendujemy na gładki krem.
Porcję zupy podajemy z grzankami i posiekaną natką pietruszki. Smacznego.