Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna aromatyczna zupa rybna! Bez mąki i tłustej śmietany! Prosty przepis dla kulinarnych nowicjuszy! Szybko i smacznie!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 341
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3782
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1303
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 341
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3782
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1303
Składniki
Do garnka dodajemy rybę, marchewkę, pietruszkę, seler, por, ziemniaki, cebulę, liście laurowe, kulki ziela angielskiego oraz mleko kokosowe. Całość zalewamy około 1,5 litrem wody i doprawiamy łyżeczką soli oraz łyżeczką pieprzu.
Zupę gotujemy na małym ogniu przez pół godziny.
Po upływie wyznaczonego czasu z wywaru wyławiamy ziele angielskie oraz liście laurowe.
Całość blendujemy na gładki krem.
Porcję zupy podajemy z grzankami i posiekaną natką pietruszki. Smacznego.