Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna aromatyczna zupa rybna! Bez mąki i tłustej śmietany! Prosty przepis dla kulinarnych nowicjuszy! Szybko i smacznie!
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3175
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 573
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2306
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3175
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 573
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2306
Składniki
Do garnka dodajemy rybę, marchewkę, pietruszkę, seler, por, ziemniaki, cebulę, liście laurowe, kulki ziela angielskiego oraz mleko kokosowe. Całość zalewamy około 1,5 litrem wody i doprawiamy łyżeczką soli oraz łyżeczką pieprzu.
Zupę gotujemy na małym ogniu przez pół godziny.
Po upływie wyznaczonego czasu z wywaru wyławiamy ziele angielskie oraz liście laurowe.
Całość blendujemy na gładki krem.
Porcję zupy podajemy z grzankami i posiekaną natką pietruszki. Smacznego.