Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna aromatyczna zupa rybna! Bez mąki i tłustej śmietany! Prosty przepis dla kulinarnych nowicjuszy! Szybko i smacznie!
Dzisiaj trochę rogalików przygotowanych do popołudniowej kawki. Rogaliki pros...
Odsłon: 40
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 525
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 205
Ryba w zalewie octowej to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego wykorzystania...
Odsłon: 326
Proste ciasteczka z imbirem i suszonymi morelami. Są delikatne, maślane i kru...
Odsłon: 87
Dzisiaj trochę rogalików przygotowanych do popołudniowej kawki. Rogaliki pros...
Odsłon: 40
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 525
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 205
Ryba w zalewie octowej to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego wykorzystania...
Odsłon: 326
Proste ciasteczka z imbirem i suszonymi morelami. Są delikatne, maślane i kru...
Odsłon: 87
Składniki
Do garnka dodajemy rybę, marchewkę, pietruszkę, seler, por, ziemniaki, cebulę, liście laurowe, kulki ziela angielskiego oraz mleko kokosowe. Całość zalewamy około 1,5 litrem wody i doprawiamy łyżeczką soli oraz łyżeczką pieprzu.
Zupę gotujemy na małym ogniu przez pół godziny.
Po upływie wyznaczonego czasu z wywaru wyławiamy ziele angielskie oraz liście laurowe.
Całość blendujemy na gładki krem.
Porcję zupy podajemy z grzankami i posiekaną natką pietruszki. Smacznego.