Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna aromatyczna zupa rybna! Bez mąki i tłustej śmietany! Prosty przepis dla kulinarnych nowicjuszy! Szybko i smacznie!
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 2149
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 276
Niezmiennie od lat, namawiam do pieczenia domowego chleba. Wczoraj upiekłam...
Odsłon: 8049
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 739
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 2149
Przepis na chrupiącą pieczeń wieprzową wraz z dodatkiem drogocennej w witamin...
Odsłon: 276
Niezmiennie od lat, namawiam do pieczenia domowego chleba. Wczoraj upiekłam...
Odsłon: 8049
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 739
Składniki
Do garnka dodajemy rybę, marchewkę, pietruszkę, seler, por, ziemniaki, cebulę, liście laurowe, kulki ziela angielskiego oraz mleko kokosowe. Całość zalewamy około 1,5 litrem wody i doprawiamy łyżeczką soli oraz łyżeczką pieprzu.
Zupę gotujemy na małym ogniu przez pół godziny.
Po upływie wyznaczonego czasu z wywaru wyławiamy ziele angielskie oraz liście laurowe.
Całość blendujemy na gładki krem.
Porcję zupy podajemy z grzankami i posiekaną natką pietruszki. Smacznego.