Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalna i elegancka zupa warzywna podana z chrupiącymi chipsami z buraka, marchewki, batatów i pasternaku. Idealnie wpisze się w każde świąteczne menu jako pierwsze danie.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 143
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 199
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 307
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 143
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 199
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 307
Składniki
Obrane ziemniaki gotujemy do miękkości w bulionie. Gdy ziemniaki są już miękkie dodajemy brokuły i gotujemy jeszcze 5-7 minut. Do zupy dodajemy serek i listki szpinaku. Miksujemy do uzyskania gładkiej kremowej konsystencji. Doprowadzamy do zagotowania. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Zupę podajemy posypaną chipsami warzywnymi.