Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak brukwi, połączony z czarnym czosnkiem. Szybko, smacznie i treściwie <3
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 44
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2321
Polecam.
Odsłon: 437
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 657
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1987
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 44
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2321
Polecam.
Odsłon: 437
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 657
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1987
Składniki
Brukiew obieramy na tarce o dużych oczkach, zalewamy bulionem warzywnym i gotujemy 15 min na dużym ogniu. Lekko schładzamy, blendujemy na gładko. Ponownie podgrzewamy, dodajemy startą na dużych oczkach, marchew oraz pokrojony w kostkę czosnek. Całość gotujemy 10 min, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ulubionym makaronem i posiekaną natką pietruszki.