Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w przygotowaniu, sycąca zupa z piersią kurczaka i aromatycznym serem cheddar. Prosty przepis dla kulinarnych nowicjuszy!
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1800
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8363
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 748
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253393
Polecam.
Odsłon: 1448
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1800
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8363
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 748
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253393
Polecam.
Odsłon: 1448
Składniki
Cebulę kroimy i szklimy na oliwie w wysokim garnku.
Do cebuli dodajemy koncentrat pomidorowy i sprasowany czosnek. Smażymy jeszcze przez minutę.
Do garnka wlewamy bulion. Dodajemy kukurydzę, fasolę i piersi kurczaka. Gotujemy 25 minut.
Ugotowaną pierś kurczaka kroimy w kostkę i dodajemy do zupy wraz z startym cheddarem i serkiem śmietankowym. Zupę podgrzewamy aż ser się rozpuści. Smacznego!