Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w przygotowaniu, sycąca zupa z piersią kurczaka i aromatycznym serem cheddar. Prosty przepis dla kulinarnych nowicjuszy!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14373
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1791
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14373
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19482
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13149
Składniki
Cebulę kroimy i szklimy na oliwie w wysokim garnku.
Do cebuli dodajemy koncentrat pomidorowy i sprasowany czosnek. Smażymy jeszcze przez minutę.
Do garnka wlewamy bulion. Dodajemy kukurydzę, fasolę i piersi kurczaka. Gotujemy 25 minut.
Ugotowaną pierś kurczaka kroimy w kostkę i dodajemy do zupy wraz z startym cheddarem i serkiem śmietankowym. Zupę podgrzewamy aż ser się rozpuści. Smacznego!