Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny tradycyjny krupnik często u mnie gości.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Składniki
Kaszę jęczmienną dokładnie myjemy w wodzie. Porcję rosołową i kaszę jęczmienną gotujemy w wodzie przez 20 minut. Następnie dodajemy pietruszkę, marchewkę oczyszczoną umytą i startą na dużej tarce oraz listek laurowy, ziele angielskie, przyprawę maggę do smaku oraz ziemniaki obrane umyte i pokrojone w średniej wielkości kostkę.Gotujemy do momentu aż wszystkie składniki będą miękkie. Na końcu przyprawiamy solą i pieprzem.