Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w przygotowaniu i smaczny. Polecam
garnek, sitko, łyżka,
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10423
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336763
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4319
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423696
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10423
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336763
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4319
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423696
Składniki
Kaszę przepłukać zimną wodą. Następnie w garnku zagotować wodę i do gotującej wody wsypać przepłukaną kaszę , gotować na półtwardo, odsączyć na sitku. Ziemniaki obrać , opłukać i pokroić w kostkę. Wywar z golonki doprowadzić do zagotowania , dołożyć odsączoną kaszę oraz pokrojone ziemniaki. Gotować aż kasza i ziemniaki będą całkowicie miękkie. Na koniec do zupy dodać kilka gałązek posiekanego lubczyku. Smacznego
Krupnik gotowy do podania.