Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krupnik to zupa która w moim domu często gości, dzisiaj ugotowana na żołądkach indyczych z kaszą gryczaną całą. Polecam
garnek, nóż, łyżka,
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8796
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7598
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5184
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328385
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8796
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7598
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5184
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328385
Składniki
Żołądki oczyścić , umyć i pokroić na połówki lub ćwiartki ,albo jak ktoś woli w paseczki. Włożyć do garnka , zalać wodą i gotować do miękkości razem z obraną i umytą włoszczyzną. Doprowadzić do zagotowania ,dodać kaszę oraz kostkę rosołową . Gotować do miękkości żołądków , dodać soli i pieprzu do smaku, a pod koniec gotowania dodać umyte i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gdy wszystkie składniki będą miękkie doprawić jeszcze do smaku, można podprawić śmietaną i natką pietruszki. Smacznego