Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i smaczna zupa na obiad.
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 1461
Potrzebnych jest tylko 5 głównych składników i mamy szybką, prostą w wykonan...
Odsłon: 100
Bigosik z delikatnej, słodkiej kapusty stożkowej z pieczarkami i kiełbasą dus...
Odsłon: 33
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 101
Wiosną jajka smakują najlepiej.
Odsłon: 6248
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 1461
Potrzebnych jest tylko 5 głównych składników i mamy szybką, prostą w wykonan...
Odsłon: 100
Bigosik z delikatnej, słodkiej kapusty stożkowej z pieczarkami i kiełbasą dus...
Odsłon: 33
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 101
Wiosną jajka smakują najlepiej.
Odsłon: 6248
Składniki
Wykonanie: Kaszę przygotować według opisu na opakowaniu. Pieczarki oczyścić, pokroić i podsmażyć na tłuszczu. Mięso z udka oddzielić od kości, pokroić, dodać do bulionu razem z pieczarkami i zagotować. Doprawić do smaku, posypać natką pietruszki i podawać z przygotowaną kaszą kuskus.