Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś stwierdziłam nie gotuję bo mnie serce trochę kuje, lecz cóż zrobić za oknem plucha i głodne są nasze brzucha.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15860
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4805
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 548
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15860
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4805
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 548
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte serduszka (ja miałam mrożone) oraz dobrze wypłukaną kaszę pęczak i marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości kaszy i serduszek.
Gdy wszystko jest już dość miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz liść selera pokrojony, gotować do miękkości ziemniaków.
Jak ziemniaki są już miękkie doprawić do smaku, vegeta domowa lub sól dodać natkę pietruszki
i zagotować.
Polecam zupka wyszła przepyszna.