Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś stwierdziłam nie gotuję bo mnie serce trochę kuje, lecz cóż zrobić za oknem plucha i głodne są nasze brzucha.
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24382
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 306
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 372
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24382
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 306
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 372
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte serduszka (ja miałam mrożone) oraz dobrze wypłukaną kaszę pęczak i marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości kaszy i serduszek.
Gdy wszystko jest już dość miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz liść selera pokrojony, gotować do miękkości ziemniaków.
Jak ziemniaki są już miękkie doprawić do smaku, vegeta domowa lub sól dodać natkę pietruszki
i zagotować.
Polecam zupka wyszła przepyszna.