Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś stwierdziłam nie gotuję bo mnie serce trochę kuje, lecz cóż zrobić za oknem plucha i głodne są nasze brzucha.
Jeśli znudziły Ci się tradycyjne kotlety mielone koniecznie wypróbuj ten prze...
Odsłon: 7130
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 8039
Rozgrzewająca zupa z tortellini to idealne danie na chłodniejsze dni, które z...
Odsłon: 558
Duszone mięso w aromatycznym sosie z dodatkiem suszonych śliwek to danie, któ...
Odsłon: 4281
Jeśli masz ochotę na szybki, a zarazem wyjątkowo pyszny deser, ten przepis je...
Odsłon: 2864
Jeśli znudziły Ci się tradycyjne kotlety mielone koniecznie wypróbuj ten prze...
Odsłon: 7130
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 8039
Rozgrzewająca zupa z tortellini to idealne danie na chłodniejsze dni, które z...
Odsłon: 558
Duszone mięso w aromatycznym sosie z dodatkiem suszonych śliwek to danie, któ...
Odsłon: 4281
Jeśli masz ochotę na szybki, a zarazem wyjątkowo pyszny deser, ten przepis je...
Odsłon: 2864
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte serduszka (ja miałam mrożone) oraz dobrze wypłukaną kaszę pęczak i marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości kaszy i serduszek.
Gdy wszystko jest już dość miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz liść selera pokrojony, gotować do miękkości ziemniaków.
Jak ziemniaki są już miękkie doprawić do smaku, vegeta domowa lub sól dodać natkę pietruszki
i zagotować.
Polecam zupka wyszła przepyszna.