Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 466
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 885
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 466
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 885
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 192
Składniki
Ziemniaki obrać,umyć i pokroić w kostkę. Marchew obrać,umyć i pokroić w plasterki. Pora pokroić w półplasterki. Do gotującego się wywaru dodać wypłukaną kaszę jęczmienną oraz ziemniaki,marchew i por a następnie gotować. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju a następnie dodać pokrojone w plasterki pieczarki.Podsmażać razem aż pieczarki puszczą sok. Kiedy kasza i warzywa są już miękkie dodać pieczarki z cebulą,doprawić solą,pieprzem,podgotować jeszcze chwilę i podawać zupę posypaną koperkiem.Smacznego:)