Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1636
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232059
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1636
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232059
Składniki
Ziemniaki obrać,umyć i pokroić w kostkę. Marchew obrać,umyć i pokroić w plasterki. Pora pokroić w półplasterki. Do gotującego się wywaru dodać wypłukaną kaszę jęczmienną oraz ziemniaki,marchew i por a następnie gotować. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju a następnie dodać pokrojone w plasterki pieczarki.Podsmażać razem aż pieczarki puszczą sok. Kiedy kasza i warzywa są już miękkie dodać pieczarki z cebulą,doprawić solą,pieprzem,podgotować jeszcze chwilę i podawać zupę posypaną koperkiem.Smacznego:)