Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna zupa dla tych, którym nie przeszkadza kwaśny smak. Polecam;)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 354
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 376
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 354
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 376
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Kości wędzone zagotować z liśćmi i zielem. Na patelni usmażyć boczek i cebulkę pokrojone w kostkę.
Do wywaru dodać odcedzoną kapustę, zagotować Wody z kapusty nie wylewać!!!
Do ugotowanej kapusty przełożyć usmażony boczek, mięso z kości obrać i też dodać do zupy.
Na koniec wlać wodę z kapusty, zagotować, przyprawić do dmaku.
Podawać z dużymi kawałkami ugotowanych ziemniaków. Smacznego!