Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna zupa dla tych, którym nie przeszkadza kwaśny smak. Polecam;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Składniki
Kości wędzone zagotować z liśćmi i zielem. Na patelni usmażyć boczek i cebulkę pokrojone w kostkę.
Do wywaru dodać odcedzoną kapustę, zagotować Wody z kapusty nie wylewać!!!
Do ugotowanej kapusty przełożyć usmażony boczek, mięso z kości obrać i też dodać do zupy.
Na koniec wlać wodę z kapusty, zagotować, przyprawić do dmaku.
Podawać z dużymi kawałkami ugotowanych ziemniaków. Smacznego!