Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia kaszubska charakteryzująca się wyrazistym smakiem.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7532
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 26
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 72
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257467
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7532
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 26
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 72
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1257467
Składniki
Grzyby myjemy ,zalewamy wodą ,moczymy przez noc ,a następnie gotujemy w wodzie w której się moczyły ,do miękkości. Grzyby wyciągamy ,kroimy ,wrzucamy do gorącego bulionu mięsno-warzywnego i soku z kapusty. Dolewamy wywar z grzybów. Zagotowujemy i zagęszczamy zasmażką z mąki i masła. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ziemniakami pokrojonymi w kostkę ,ugotowanymi osobno.