Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia kaszubska charakteryzująca się wyrazistym smakiem.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1156
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4808
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1451
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1156
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4808
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1451
Składniki
Grzyby myjemy ,zalewamy wodą ,moczymy przez noc ,a następnie gotujemy w wodzie w której się moczyły ,do miękkości. Grzyby wyciągamy ,kroimy ,wrzucamy do gorącego bulionu mięsno-warzywnego i soku z kapusty. Dolewamy wywar z grzybów. Zagotowujemy i zagęszczamy zasmażką z mąki i masła. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ziemniakami pokrojonymi w kostkę ,ugotowanymi osobno.