Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34155
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1356
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Boczek i cebule kroimy w kostkę,a kiełbasę,pieczarki i marchewkę w plasterki.Paprykę kroimy w paski.Cukinie obieramy,usuwamy nasiona i także kroimy w paski.
Do garnka wlewamy olej wrzucamy boczek.Po chwili dodajemy cebulę,kiełbasę.Po okolo 10min. dokładamy pieczarki i całość smażymy do zeszklenia.
Teraz wrzucamy pomidory,cukinie,marchew,czosnek i dolewamy ok. 1/2 szklanki wody.Wszystko dusimy ok. 30-40 min.Tak mniej więcej w połowie gotowania dodajemy też paprykę.
Pod koniec dodajemy przecier pomidorowy i przyprawy.Najlepiej oregano i bazylię.Smacznego!!!:)