Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 583
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 925
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 252
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 583
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 925
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 252
Składniki
Boczek i cebule kroimy w kostkę,a kiełbasę,pieczarki i marchewkę w plasterki.Paprykę kroimy w paski.Cukinie obieramy,usuwamy nasiona i także kroimy w paski.
Do garnka wlewamy olej wrzucamy boczek.Po chwili dodajemy cebulę,kiełbasę.Po okolo 10min. dokładamy pieczarki i całość smażymy do zeszklenia.
Teraz wrzucamy pomidory,cukinie,marchew,czosnek i dolewamy ok. 1/2 szklanki wody.Wszystko dusimy ok. 30-40 min.Tak mniej więcej w połowie gotowania dodajemy też paprykę.
Pod koniec dodajemy przecier pomidorowy i przyprawy.Najlepiej oregano i bazylię.Smacznego!!!:)