Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze dobre:)
Boczek i cebule kroimy w kostkę,a kiełbasę,pieczarki i marchewkę w plasterki.Paprykę kroimy w paski.Cukinie obieramy,usuwamy nasiona i także kroimy w paski.
Do garnka wlewamy olej wrzucamy boczek.Po chwili dodajemy cebulę,kiełbasę.Po okolo 10min. dokładamy pieczarki i całość smażymy do zeszklenia.
Teraz wrzucamy pomidory,cukinie,marchew,czosnek i dolewamy ok. 1/2 szklanki wody.Wszystko dusimy ok. 30-40 min.Tak mniej więcej w połowie gotowania dodajemy też paprykę.
Pod koniec dodajemy przecier pomidorowy i przyprawy.Najlepiej oregano i bazylię.Smacznego!!!:)
Mega przepis na pyszne leczo:-) Można pominąć w przepisie chorizo i nasze dan...
Odsłon: 606
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 69
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 33
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 206
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 134
Ten pomysł powstał z potrzeby wykorzystania nadmiaru ugotowanego ryżu, znowu...
Odsłon: 39
Szybka i łatwa w przygotowaniu sałatka z ryżem, kurczakiem i warzywami może z...
Odsłon: 69
Bardzo smaczna sałatka brokułowa która króluje na naszym stole od bardzo dawn...
Odsłon: 33
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 206
Doskonała propozycja dla tych którzy lubią tuńczyka i twaróg. Do tego pyszne,...
Odsłon: 134
Ten pomysł powstał z potrzeby wykorzystania nadmiaru ugotowanego ryżu, znowu...
Odsłon: 39
Składniki
Boczek i cebule kroimy w kostkę,a kiełbasę,pieczarki i marchewkę w plasterki.Paprykę kroimy w paski.Cukinie obieramy,usuwamy nasiona i także kroimy w paski.
Do garnka wlewamy olej wrzucamy boczek.Po chwili dodajemy cebulę,kiełbasę.Po okolo 10min. dokładamy pieczarki i całość smażymy do zeszklenia.
Teraz wrzucamy pomidory,cukinie,marchew,czosnek i dolewamy ok. 1/2 szklanki wody.Wszystko dusimy ok. 30-40 min.Tak mniej więcej w połowie gotowania dodajemy też paprykę.
Pod koniec dodajemy przecier pomidorowy i przyprawy.Najlepiej oregano i bazylię.Smacznego!!!:)
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa belwederska
Zupy
Zupa jagodowa z makaronem
Zupy
Chłodnik litewski
Zupy
Flaczki ze skórek wieprzowych na wywarze z porcji rosołowych wołowych
Zupa belwederska
Aromatyczna, kremowa zupa kalafiorowa z dodatkiem podsmażonych pieczarek. Dos...
Odsłon: 420
Zupa jagodowa z makaronem
Zupa owocowa cudownie smakuje zwłaszcza latem, kiedy mamy nieograniczony dost...
Odsłon: 162