Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ekspresowa wersja popularnego dania
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2334
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4427
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1394
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 365
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2334
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4427
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1394
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 365
Składniki
Cebule kroimy na czastki podsmazamy na oleju. Kielbase kroimy w polkrazki i dorzucamy do cebuli.
Nastepnie oczyszczamy papryke kroimy w czastki dodajemy do reszty, podsmazamy.
Papryczke chilli oczyszczamy z nasionek i siekamy, dodajemy do reszty
Cukinie myjemy i kroimy w polkrazki, wrzucamy do garnka. Zalewamy pomidorami w puszki, winem, dodajemy kostke bulionu i przyprawy.
Dusimy na malym ogniu nie dluzej niz 30 min aby cukinia sie nie rozpadla. Podlewamy woda jesli za duzo jej odparuje. Podajemy z pieczywem. Smacznego :)