Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i pyszne w smaku:))) dla wielbicieli cukinii:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Cebule kroimy w grubą kostkę i podsmażamy na maśle, dodajemy pokrojoną w pół plasterki kiełbase i dalej smażymy.Cukinie kroimy w talarki i dodajemy do cebuli i kiełbasy - chwile smażymy.Papryke kroimy w paseczki i dodajemy do reszty-chwile smażymy. Pomidory spażamy wrzątkiem po czym obieramy ze skórki , kroimy w kostke i dodajemy do gotującego sie lecza- wszystko razem smażymy na wolnym ogniu. Warzywa maja zachowac swoja chrupkosc wiec nie moga sie zbytnio przegotowac. Na koncu dodajemy przyprawy i przecier pomidorowy.
SMACZNEGO:)