Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A na obiad znowu pomidorowa...ileż można jeść ją z ryżem. Czas na zmiany. Dzisiaj pierwsza odsłona innej pomidorówki niż tradycyjna.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8487
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2975
Polecam.
Odsłon: 1734
Polecam.
Odsłon: 500
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8487
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2975
Polecam.
Odsłon: 1734
Polecam.
Odsłon: 500
Składniki
Na oliwie dusimy dymkę.Dodajemy seler , pomidory oraz imbir. Zalewamy stopniowo bulionem. Następnie dolewamy sok jabłkowy. Doprawiamy solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Zagotowujemy. Jogurt mieszamy z kilkoma łyżkami gorącej zupy i wlewamy do reszty. Makaron gotujemy oddzielnie , zgodnie z instrukcja na opakowaniu. Do miski wrzucamy makaron i zalewamy zupą. Posypujemy pietruszką.