Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A na obiad znowu pomidorowa...ileż można jeść ją z ryżem. Czas na zmiany. Dzisiaj pierwsza odsłona innej pomidorówki niż tradycyjna.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 787
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1627
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6146
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8946
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 787
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1627
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6146
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8946
Składniki
Na oliwie dusimy dymkę.Dodajemy seler , pomidory oraz imbir. Zalewamy stopniowo bulionem. Następnie dolewamy sok jabłkowy. Doprawiamy solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Zagotowujemy. Jogurt mieszamy z kilkoma łyżkami gorącej zupy i wlewamy do reszty. Makaron gotujemy oddzielnie , zgodnie z instrukcja na opakowaniu. Do miski wrzucamy makaron i zalewamy zupą. Posypujemy pietruszką.