Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tą zupkę zawsze robię, gdy ktoś z domowników ma problemy z brzuszkiem, ale nie tylko wtedy :)
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Pierś pokroić i gotować do miękkości z włoszczyzną i ziemniakami, oraz kostką rosołową. Gdy mięso i warzywa będą już miękkie dodać kaszę i nadal gotować aż ziarna będą miękkie. Całość doprawić pieprzem i podawać z posiekaną pietruszką.
Pyszne młode ziemniaczki z twarożkiem ziołowym z koperkiem polecają się na ob...
Odsłon: 114
Botwina to zupa z młodych liści buraków, którą możemy przygotować tylko wiosn...
Odsłon: 331
Pyszne młode ziemniaczki z twarożkiem ziołowym z koperkiem polecają się na ob...
Odsłon: 114
Botwina to zupa z młodych liści buraków, którą możemy przygotować tylko wiosn...
Odsłon: 331
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Pierś pokroić i gotować do miękkości z włoszczyzną i ziemniakami, oraz kostką rosołową. Gdy mięso i warzywa będą już miękkie dodać kaszę i nadal gotować aż ziarna będą miękkie. Całość doprawić pieprzem i podawać z posiekaną pietruszką.
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa ziemniaczana z brokułami
Zupy
Rosół z chrzanem i imbirem
Zupy
Tradycyjna zupa szczawiowa. Przepis babci
Zupy
Chłodnik z rzodkiewki
Zupa ziemniaczana z brokułami
Podkręcona zupa ziemniaczana z serem i z pesto! Gęsta aromatyczna i sycąca.
Odsłon: 280
Rosół z chrzanem i imbirem
Rosół dziś poleca się, ale taki podkręcony. O wyrazistym smaku i aromacie, z...
Odsłon: 5071