Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto nie ma ochoty po świątecznym przejedzeniu na miseczkę lekkiej i delikatnej zupy, polecam krupniczek .
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Skrzydełka opłukaj, wyłóż do garnka i zalej wodą, zagotuj i zbierz szumowiny. Dodaj obrane i opłukane warzywa, przyprawy, sól i pieprz do smaku oraz opłukaną kaszę.
Całość gotuj do miękkości około pół godziny, w razie potrzeby dopraw do smaku, dodaj pokrojoną natkę pietruszki.