Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa idealna na lato - lekka, kwaskowa i z dużą ilością warzyw.
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 258
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 536
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 718
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1142
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 227
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6112
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 258
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 536
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 718
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1142
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 227
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6112
Składniki
Ziemniaki kroimy w drobną kostkę. Marchew i pietruszkę ścieramy na tarce, na dużych oczkach. Kapustę drobno szatkujemy, a fasolkę kroimy drobno. Warzywa gotujemy w bulionie. Gdy ziemniaki będą już miękkie, dodajemy startego na tarce ogórka, wodę spod ogórków i zmiksowanego pomidora (bez skórki) oraz przyprawy. Gotujemy jeszcze 10 minut. W razie potrzeby doprawiamy. Podajemy z kleksem śmietany i świeżą natką pietruszki.