Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupka którą warto zrobić, smaczna marchewka z dodatkiem mięsa.
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 130
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 294
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 68
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 294
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 130
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 294
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 68
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 294
Składniki
1. Warzywa obieramy, kroimy i gotujemy w osolonej wodzie.
2. Mięso kroimy kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Gdy warzywa są już miękkie, odlewamy wodę i blendujemy.
5. Do warzyw wlewamy wywar rosołowy. 6. Doprawiamy Pieprzem oraz gałką.
7. Łączymy z mięsem i chwilę gotujemy.
8. Podajemy z pokrojonym serem Feta. 9. Zupa gotowa. 10. Smacznego.