Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupka którą warto zrobić, smaczna marchewka z dodatkiem mięsa.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326614
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12115
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16950
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326614
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12115
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16950
Składniki
1. Warzywa obieramy, kroimy i gotujemy w osolonej wodzie.
2. Mięso kroimy kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Gdy warzywa są już miękkie, odlewamy wodę i blendujemy.
5. Do warzyw wlewamy wywar rosołowy. 6. Doprawiamy Pieprzem oraz gałką.
7. Łączymy z mięsem i chwilę gotujemy.
8. Podajemy z pokrojonym serem Feta. 9. Zupa gotowa. 10. Smacznego.