Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupka którą warto zrobić, smaczna marchewka z dodatkiem mięsa.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1509
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1258
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1357
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1103
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1509
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1258
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1357
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1103
Składniki
1. Warzywa obieramy, kroimy i gotujemy w osolonej wodzie.
2. Mięso kroimy kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Gdy warzywa są już miękkie, odlewamy wodę i blendujemy.
5. Do warzyw wlewamy wywar rosołowy. 6. Doprawiamy Pieprzem oraz gałką.
7. Łączymy z mięsem i chwilę gotujemy.
8. Podajemy z pokrojonym serem Feta. 9. Zupa gotowa. 10. Smacznego.