Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, aromatyczna idealna na jesienne i zimowe dni
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 601
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 601
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Dynię kroimy na kawałki, czosnek i cebulę siekamy. W garnku rozgrzewamy oliwę wrzucamy dynię, czosnek i cebulę. Gotujemy na dużym ogniu około 10 minut.
Po tym czasie wsypujemy przyprawy; gotujemy 3 minuty. Całość zalewamy gorącym bulionem gotujemy 10 minut i miksujemy blenderem. Dodajemy odsączoną fasolkę i podgrzewamy chwil kilka.
Podajemy posypaną natką pietruszki i z kleksem kwaśnej śmietany, bądź jogurtu