Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką zupę, każdy zje z przyjemnością, łatwa w przygotowaniu, na bazie warzyw, bez dodatku mięsa. Aromatyczna, rozgrzewająca zupa, daj się skusić.
Roladki z tortilli to świetny pomysł na szybką, a jednocześnie elegancką prze...
Odsłon: 1110
Jeśli szukasz prostego, a zarazem eleganckiego pomysłu na przekąskę, te krake...
Odsłon: 449
Przepis dnia
Jeśli poszukujesz pomysłu na danie, które jest szybkie w przygotowaniu, smacz...
Odsłon: 7935
Paszteciki ze szpinakiem, mozzarellą i suszonymi pomidorami
Odsłon: 96
Roladki z tortilli to świetny pomysł na szybką, a jednocześnie elegancką prze...
Odsłon: 1110
Jeśli szukasz prostego, a zarazem eleganckiego pomysłu na przekąskę, te krake...
Odsłon: 449
Przepis dnia
Jeśli poszukujesz pomysłu na danie, które jest szybkie w przygotowaniu, smacz...
Odsłon: 7935
Paszteciki ze szpinakiem, mozzarellą i suszonymi pomidorami
Odsłon: 96
Składniki
1.Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę w garnku na rozgrzanej oliwie. 2. Papryki myję, osuszam, usuwam nasiona, kroję w małe paseczki i dodaje do warzyw. 3. Następnie dodaję pomidory, koncentrat pomidorowy, kostkę warzywną, wodę, cukier, majeranek, słodką paprykę, cząber, sól i pieprz, gotuje 15 minut. 4. Na koniec dodaję fasolę i jeszcze gotuję 8 min.
5. Zupa gotowa, podaje z pieczywem. 6. Smacznego.