Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką zupę, każdy zje z przyjemnością, łatwa w przygotowaniu, na bazie warzyw, bez dodatku mięsa. Aromatyczna, rozgrzewająca zupa, daj się skusić.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 402
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8116
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13422
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 402
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8116
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13422
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Składniki
1.Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę w garnku na rozgrzanej oliwie. 2. Papryki myję, osuszam, usuwam nasiona, kroję w małe paseczki i dodaje do warzyw. 3. Następnie dodaję pomidory, koncentrat pomidorowy, kostkę warzywną, wodę, cukier, majeranek, słodką paprykę, cząber, sól i pieprz, gotuje 15 minut. 4. Na koniec dodaję fasolę i jeszcze gotuję 8 min.
5. Zupa gotowa, podaje z pieczywem. 6. Smacznego.