Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką zupę, każdy zje z przyjemnością, łatwa w przygotowaniu, na bazie warzyw, bez dodatku mięsa. Aromatyczna, rozgrzewająca zupa, daj się skusić.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113035
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 410
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 746
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 565
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113035
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 410
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 746
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 565
Składniki
1.Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę w garnku na rozgrzanej oliwie. 2. Papryki myję, osuszam, usuwam nasiona, kroję w małe paseczki i dodaje do warzyw. 3. Następnie dodaję pomidory, koncentrat pomidorowy, kostkę warzywną, wodę, cukier, majeranek, słodką paprykę, cząber, sól i pieprz, gotuje 15 minut. 4. Na koniec dodaję fasolę i jeszcze gotuję 8 min.
5. Zupa gotowa, podaje z pieczywem. 6. Smacznego.