Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kalarepka + koperek = duet doskonały
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1786
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421154
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1967
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1786
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421154
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1967
Składniki
Ziemniaki, kalarepkę i cebulę pokroić w kostkę a marchewkę w talarki.
W garnku rozgrzać masło, zeszklić na nim cebulę. Dodać ziemniaki i marchewkę, chwilę podsmażyć. Wrzucić kalarepkę, wlać bulion, posolić i popieprzyć do smaku. Gotować na małym ogniu do miękkości.
Gdy warzywa będą miękkie, garnek zdjąć z ognia, zabielić zupę śmietaną.
Koperek drobno posiekać, dodać do zupy.