Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka zupa powinna zasmakować nawet osobom, które nie lubią tradycyjnych flaków. Zupa swój aromat zawdzięcza smakowi, który został od pieczonego drobiu. Teksturę flaków idealnie imitują boczniaki. Polecam na co dzień jak i starter w karnawałowym menu.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2200
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2117
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 439
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 896
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1030
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2200
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2117
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 439
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 896
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1030
Składniki
Do garnka dodaję 2-3 łyżki smaku od pieczenia mięsa i podsmażam na nim pokrojone warzywa i grzyby. Wsypuję curry i dodaję starty imbir. Podsmażam jeszcze chwilę. Dolewam gorącą wodę. Ilość wody zależy od tego jaką gęstość preferujemy. Ja w tym momencie próbuję i ewentualnie dodaję jeszcze kilka łyżek smaku od pieczenia mięsa. Gdy warzywa są już miękkie dodaję mięso. Doprawiam do smaku solą, pieprzem, majerankiem i gałką muszkatołową. Zupę podajemy posypaną natką pietruszki. Smacznego.