Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Garnek, ostry duży nóż
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 314
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2262
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2990
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 655
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 314
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2262
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 2990
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 655
Składniki
Obrać warzywa,korpus włożyć do dużego garnka 5l, następnie pokrojone warzywa i korpus zalać wodą. Cebulę opalić na gazie. Liść laurowy oraz ziele wrzucić do garnka. Gotować 3h na wolnym ogniu od początku bez przykrycia . Posolić po 30 minutach 3 duże łyżki. Lubczyk wsypać. Podawać z makaronem nitki i wkładką marchewką i pietruszka zieloną. Smacznego!