Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Garnek, ostry duży nóż
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2381
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4499
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1527
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 453
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2381
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4499
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1527
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 453
Składniki
Obrać warzywa,korpus włożyć do dużego garnka 5l, następnie pokrojone warzywa i korpus zalać wodą. Cebulę opalić na gazie. Liść laurowy oraz ziele wrzucić do garnka. Gotować 3h na wolnym ogniu od początku bez przykrycia . Posolić po 30 minutach 3 duże łyżki. Lubczyk wsypać. Podawać z makaronem nitki i wkładką marchewką i pietruszka zieloną. Smacznego!