Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Garnek, ostry duży nóż
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 797
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22839
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15257
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4960
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 797
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22839
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15257
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4960
Składniki
Obrać warzywa,korpus włożyć do dużego garnka 5l, następnie pokrojone warzywa i korpus zalać wodą. Cebulę opalić na gazie. Liść laurowy oraz ziele wrzucić do garnka. Gotować 3h na wolnym ogniu od początku bez przykrycia . Posolić po 30 minutach 3 duże łyżki. Lubczyk wsypać. Podawać z makaronem nitki i wkładką marchewką i pietruszka zieloną. Smacznego!