Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Garnek, ostry duży nóż
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 77
Kotlety z kapusty z dodatkiem gotowanego kalafiora i posiekanej natki pietrus...
Odsłon: 1146
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 885
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 77
Kotlety z kapusty z dodatkiem gotowanego kalafiora i posiekanej natki pietrus...
Odsłon: 1146
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 885
Składniki
Obrać warzywa,korpus włożyć do dużego garnka 5l, następnie pokrojone warzywa i korpus zalać wodą. Cebulę opalić na gazie. Liść laurowy oraz ziele wrzucić do garnka. Gotować 3h na wolnym ogniu od początku bez przykrycia . Posolić po 30 minutach 3 duże łyżki. Lubczyk wsypać. Podawać z makaronem nitki i wkładką marchewką i pietruszka zieloną. Smacznego!