Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak pyszny smak zupy ogórkowej która przywołuje wspomnienia z dzieciństwa. Mniam :-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16890
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 327
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 852
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24206
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16890
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 327
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 852
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24206
Składniki
Nastawić wodę w dużym garnku z wcześniej umytymi kośćmi i zagotować. Dodać ziele angielskie, liście laurowe i kostkę rosołową
Dodać czystą i startą wcześniej włoszczyznę do zupki oraz ziemniaki pokrojone w kostkę. Gotować do miękkości ok 15-20 min. Dodać starte ogórki kwaszone oraz śmietanę zagotować. Na koniec udekorować natką i podawać. Smacznego :-)