Zupy Przepis na:
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
fasolkę myjemy,obcinamy końce gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem szczypty cukru,bez przykrycia
ugotowaną fasolkę odcedzamy
jajko rozbełtać obtoczyć fasolkę a następnie w bułce tartej
smażymy na rozgrzanym tłuszczu
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

Zosiaczek 16 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Nigdy nie obtaczałam w jajku.Muszę tak zrobić.25 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 09 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
jestem fasolkowym fanem, a ten przepis barzdo mi się podoba26 Kto głosował? | Odpowiedz

klaudyna1957 28 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
na pewno, raz nie zawsze dwa razy nie często, smacznego.pozdrawiam26 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 28 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Wspaniale wygląda i napewno tak samo smakuje ,ale ile kaloriii....a co tam zrobie taką25 Kto głosował? | Odpowiedz

Janusz1958 25 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Pyszotka robię ją tak samo,polecam.26 Kto głosował? | Odpowiedz

klaudyna1957 24 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
milo mi ,dziękuję pozdrawiam.26 Kto głosował? | Odpowiedz

agus32 23 lipca 2009Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam taką fasolkę ,pysznie wygląda.Pozdrawiam!!26 Kto głosował? | Odpowiedz