Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17593
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4352
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8955
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17593
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15199
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4352
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8955
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać umyte wydrylowane wiśnie, gotować pół godziny, następnie dodać cukier i kisiel rozrobiony w pół szklanki wody, pogotować jeszcze 10 minut. Pod koniec gotowania dodać rozrobioną z zupą śmietanę, zagotować. Podawać kto z czym lubi u nas makaron ugotowany w osobnym garnku.