Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska zupa fasolowa.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10796
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3459
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2508
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10796
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3459
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2508
Składniki
Pokrojony boczek wytapia się i podsmaża się na nim warzywa. Miałam suszoną fasolkę, więc dałam namoczoną po całej nocy, bulion i koncentrat, rozmaryn i oregano i gotowałam do miękkości. w przypadku fasolki z puszki wystarczy 20 minut. Pod koniec zupę sie doprawia solą i pieprzem i dodaje się makaron. Musiałam zrobić sama, bo nie miałam.
Smacznego :)