Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2884
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 443
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2452
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2884
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 443
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2452
Składniki
Pokrojony boczek wytapia się i podsmaża się na nim warzywa. Miałam suszoną fasolkę, więc dałam namoczoną po całej nocy, bulion i koncentrat, rozmaryn i oregano i gotowałam do miękkości. w przypadku fasolki z puszki wystarczy 20 minut. Pod koniec zupę sie doprawia solą i pieprzem i dodaje się makaron. Musiałam zrobić sama, bo nie miałam.
Smacznego :)