Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś z Elą i mężami mieliśmy ochotę na zupkę.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 647
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1385
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25760
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 647
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1385
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25760
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte piwoszki oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do ich miękkości.
W międzyczasie przygotować pieczarki. Jak już ziemniaki są miękkie dodać przygotowane pieczarki, ziela angielskie oraz liść laurowy i gotować do ich miękkości.
Dodać natkę pietruszki doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i nadal gotować.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy, zalać zupę zagotować.
Zupa z tych grzybów wyszła przepyszna.