Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś z Elą i mężami mieliśmy ochotę na zupkę.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8603
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7136
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4875
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327736
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8603
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7136
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4875
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327736
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte piwoszki oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości mięsa.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do ich miękkości.
W międzyczasie przygotować pieczarki. Jak już ziemniaki są miękkie dodać przygotowane pieczarki, ziela angielskie oraz liść laurowy i gotować do ich miękkości.
Dodać natkę pietruszki doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i nadal gotować.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy, zalać zupę zagotować.
Zupa z tych grzybów wyszła przepyszna.