Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poprostu dobre danie
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 176
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 111
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3434
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 176
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 111
Przepis na pyszne i aromatyczne ciasteczka z wiórkami kokosowymi, które są sz...
Odsłon: 3434
Składniki
szczupaka sprawić,umyc i osuszyć,obsypać kucharkiem,pieprzem i solą ( trochę)
cebule pokroić w cienkie plasterki ,obłozyć nimi rybe i odstawic na 3 godziny
rybe owinąc plasterkami boczku i wstawic do nagrzanego piekarnika na 25-30 minut
sos:na gorący olej wrzucic posiekaną cebulę,podsmazyc ,dodać kurki i podsmazyc,następnie wlac szklankę wody,dodac pokrojonego selera,troszke pieprzu i lekko posolic (mozna dodac maggi) i dusic
z wody ,mąki i smietany zrobić sos ,dodać do grzybów i chwile pogotowac,na koniec dodac natke pietruszki
na półmisek wyłozyc duszone grzyby,a na nie upieczona rybę
podawać z ziemniakami z wody i sałatką z ogórka i rzodkwi (długiej i białej)