Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca pikantna zupka z dyni. Idealna na jesienne chłody, a przy tym zdrowa i bardzo aromatyczna.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 478
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1784
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21951
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 478
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1784
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21951
Składniki
Pokrojone kawałki dyni układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Dynię skrapiamy oliwą,, doprawiamy solą i pieprzem, po czym wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. Pieczemy przez około 30 minut. Siekamy papryczkę chili W większym garnku rozgrzewamy łyżkę oliwy, wrzucamy ząbki czosnku i imbir. dolewamy wody i upieczona kawałki dyni. Chwilę gotujemy. Ostudzoną zupę blendujemy na krem i gotowe!