Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 72
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 72
Składniki
DO GARNKA WLEWAMY WODĘ I WRZUCAMY UMYTE I POPORCJOWANE ŻEBERKA. PO ZAGOTOWANIU ZBIERAMY SZUMOWINĘ DODAJEMY UMYTĄ I POKROJONĄ WŁOSZCZYZNĘ,LIŚĆ LAUROWY I ZIELE ANGIELSKIE. NA PATELNIĘ WLEWAMY OLIWĘ I SMAŻYMY POMIDORY Z PUSZKI,DWA POMIDORY BEZ SKÓRKI, KONCENTRAT POMIDOROWY I PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ CZOSNEK. PO PODSMAŻENIU WRZUCAMY DO ZUPY DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM,DODAJEMY BAZYLIĘ I UGOTOWANY UPRZEDNIO RYŻ W OSOLONEJ WODZIE.