Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3704
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2027
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5416
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5470
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3704
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2027
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5416
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5470
Składniki
DO GARNKA WLEWAMY WODĘ I WRZUCAMY UMYTE I POPORCJOWANE ŻEBERKA. PO ZAGOTOWANIU ZBIERAMY SZUMOWINĘ DODAJEMY UMYTĄ I POKROJONĄ WŁOSZCZYZNĘ,LIŚĆ LAUROWY I ZIELE ANGIELSKIE. NA PATELNIĘ WLEWAMY OLIWĘ I SMAŻYMY POMIDORY Z PUSZKI,DWA POMIDORY BEZ SKÓRKI, KONCENTRAT POMIDOROWY I PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ CZOSNEK. PO PODSMAŻENIU WRZUCAMY DO ZUPY DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM,DODAJEMY BAZYLIĘ I UGOTOWANY UPRZEDNIO RYŻ W OSOLONEJ WODZIE.