Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 812
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 49
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2045
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 812
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 49
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2045
Składniki
DO GARNKA WLEWAMY WODĘ I WRZUCAMY UMYTE I POPORCJOWANE ŻEBERKA. PO ZAGOTOWANIU ZBIERAMY SZUMOWINĘ DODAJEMY UMYTĄ I POKROJONĄ WŁOSZCZYZNĘ,LIŚĆ LAUROWY I ZIELE ANGIELSKIE. NA PATELNIĘ WLEWAMY OLIWĘ I SMAŻYMY POMIDORY Z PUSZKI,DWA POMIDORY BEZ SKÓRKI, KONCENTRAT POMIDOROWY I PRZECIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ CZOSNEK. PO PODSMAŻENIU WRZUCAMY DO ZUPY DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM,DODAJEMY BAZYLIĘ I UGOTOWANY UPRZEDNIO RYŻ W OSOLONEJ WODZIE.