Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli Wasze dzieci nie lubią warzyw takich jak dynia i cukinia a lubią zupę pomidorową to taka zjedzą z apetytem. Dzięki zmiksowaniu warzyw zupa nabiera fajnej konsystencji. Taką zupę podajemy z makaronem.
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 51
Smaki Grecji!
Odsłon: 53
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 196
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 51
Smaki Grecji!
Odsłon: 53
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 196
Składniki
Mięso zalać wodą i gotować pod przykryciem na małym ogniu prawie do miękkości. Dodać wszystkie warzywa, liść laurowy i ziele angielskie i gotować aż warzywa będą miękkie. Potem doprawić do smaku i wszystko zmiksować blenderem. Śmietanę zahartować z odrobiną zupy i wlać ją do garnka z zupą. W razie konieczności jeszcze doprawić i podawać z dowolnym makaronem.