Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam
Polecam.
Odsłon: 172
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 587
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 13
Polecam.
Odsłon: 172
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 587
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 13
Składniki
Oczyszczone, umyte mięso umieścić w garnku i zalać wodą. Rozpocząć gotowanie. Usunąć szumowiny. Dodać obrane, umyte warzywa tzn marchewki, pietruszkę, selera i opaloną cebulę. Dodać pieprz czarny w ziarnach i łyżeczkę soli. Gotować na wolny ogniu ok 40 min. Zupę przecedzić. Do wywaru dodać passatę z ziołami i koncentrat pomidorowy. Gotować kilka minut. Dodać cukier i sól do smaku. Dodać śmietankę. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Zupę podać z makaronem oraz kawałkami sera mozzarella, pokrojonymi suszonymi pomidorami i pokrojonymi zielonymi oliwkami. Smacznego.