Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 629
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13513
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 785
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 629
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13513
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2853
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 785
Składniki
Oczyszczone, umyte mięso umieścić w garnku i zalać wodą. Rozpocząć gotowanie. Usunąć szumowiny. Dodać obrane, umyte warzywa tzn marchewki, pietruszkę, selera i opaloną cebulę. Dodać pieprz czarny w ziarnach i łyżeczkę soli. Gotować na wolny ogniu ok 40 min. Zupę przecedzić. Do wywaru dodać passatę z ziołami i koncentrat pomidorowy. Gotować kilka minut. Dodać cukier i sól do smaku. Dodać śmietankę. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Zupę podać z makaronem oraz kawałkami sera mozzarella, pokrojonymi suszonymi pomidorami i pokrojonymi zielonymi oliwkami. Smacznego.