Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34877
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15781
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34877
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15781
Składniki
Przygotowujemy bulion, dodajemy pomidory z puszki i pieprz. Zagotowujemy, miksujemy i dodajemy przecier pomidorowy i suchy ryz. Gotujemy na malutkim ogniu ok 20 minut az ryz sie ugotuje. Jesli zupa wyjdzie za gesta dodajemy bulionu. Na koniec posypujemy posiekana pietruszka. Smacznego :)