Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 515
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8434
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 515
Składniki
do garnka wlac półtora litra wody,włozyc warzywa pokrojone w slomkę
dodać przyprawy i gotować do miekkości warzyw
dodac koncentrat i smietane ,doprawic do smaku cukrem solą i pieprzem
tortellini ugotować odcedzic
nakładac na talerze pierożki,zalac gorącą zupą,posypac zieleniną i podawać
mała odmiana ale moim domownikom smakuje