Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto i jest! Pomidorowy zawrót głowy <3 Do tego pieczona fasola w pomidorach, poszatkowana kapusta i czegóż chcieć więcej? No, może więcej zupy ;)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2622
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 820
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2622
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 820
Składniki
Pokrojone w kostkę ziemniaki oraz w plasterki marchew, razem z posiekaną cebulą, szklimy na maśle, zalewamy gorącym bulionem drobiowym (u nas z kaczki), gotujemy aż składniki będą miękkie. Kapustę szatkujemy, dodajemy do zupy, gotujemy przez kwadrans. Fasolę wraz z sosem i koncentrat pomidorowy dodajemy do całości, zagotowujemy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.